Individuele Business Coaching

Toen je besloot als ondernemer te starten had je een droom

Jij had de missie om het als ondernemer anders te doen, volgens jouw heldere visie. Je fantaseerde over rijen mensen die vochten om jouw product/dienst af te nemen. Ondernemerschap was in jouw gedachte 100% vrijheid en zaligmakend.

De realiteit? Je werkt je een slag in de rondte en je klanten vinden je niet

Wat jij nodig hebt, is een mentor. Iemand die bewezen succesvol is in het ondernemerschap. Die de troefkaarten uit haar hoge hoed open en ongecensureerd met jou deelt, zodat jij jouw eigen magie ontwikkelt. En die rijen mensen uit je fantasie zo de werkelijkheid in tovert.

Ontdek “Magisch Ondernemen” door “Individuele Business Coaching”

Succesvol ondernemen heeft alles te maken met:

  • Mindset | rode draad.
  • Etaleren Vakmanschap.
  • Verbindingskracht.
  • Klantreis.
  • Strategische marktbewerking.
  • Communicatiekansen optimaliseren.

Zoals eerdere opdrachtgevers zeggen

“Inmiddels 8 jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Ik begon hier aan met geen enkele kennis van bedrijfsvoering en personeel en het bedrijf in de loop der jaren vanzelf gevormd. Al snel kwam hier personeel bij kijken en ook daarin heb ik vaak mijn gevoel gevolgd, hoe hiermee om te gaan.
Eind december 2019 begon ik enorm tegen het gevoel aan te lopen dat de scheidingslijn van ‘baas’ en personeel te dun werd. Ik heb het altijd geprobeerd voor iedereen goed te doen, en dit ging te kosten van mezelf. De lijn werd dun, de grenzen werden vager en ik werkte meer voor mijn personeel dan andersom. Dit kostte me enorm veel energie en begon me op te breken.

Mijn man heeft in het verleden bij Claudia een korte cursus acquisitie gevolgd voor zijn eigen zzp werkzaamheden. Hij was erg te spreken over haar en bracht me daarom in contact met Claudia. Ik heb Claudia gebeld en al snel hadden we de eerste afspraak ingepland.

Claudia is direct, confronterend maar enorm eerlijk. Ze prikt al snel door je heen, en met de juiste vragen komt ze al gauw bij de kern van het probleem. Ik kan deze manier van werken alleen maar waarderen. Als ze ervoor gaat dan doet ze dat ook echt.

Er werd een plan de campagne opgesteld en ze heeft mij geholpen dit ook samen te introduceren bij mijn personeel.

Nu, inmiddels 8 maanden later, ben ik binnen het bedrijf een enorm stuk gegroeid. Ze heeft de dingen aangepakt zoals ze op papier moeten staan voor het personeel, zoals regelementen ed. Dit geeft rust bij mij en personeel mocht het fout lopen. Ook heeft ze 1 op 1 gesprekken gehad met de personeelsleden om ze te bekijken en te zien waar op elkaar af te stemmen.
Claudia heeft ons, als klein team, beter leren communiceren met elkaar en anders met elkaar om gaan.
Als ik ergens mee zit, is Claudia bereikbaar en hebben we vaste contact momenten om dingen te bespreken. Ze heeft me tips om dingen anders te communiceren om zo toch bij mijn doel te komen en te proberen mijn oude gedrag af te leren.

Al met al, heeft Claudia mij rust gebracht, een steun in de rug wanneer nodig, een mogelijkheid tot praten en een mogelijkheid tot groeien met personeel. En daarbij is ze ook nog eens heel prettig in de omgang. Claudia Bedankt.” L. Zwijgers-Kassels, Dierenpension Lorinahoeve in Made.

Zo werkt het

1: Kosteloos Kennismaken in het “Klik”gesprek

Voor je aan de slag gaat met Individuele Business Coaching hebben we een online intakegesprek van maximaal 30 minuten. Jij deelt jouw leerbehoeften en budget en we stellen samen vast of de noodzakelijk “klik” voor een samenwerking aanwezig is. Dit intakegesprek is kosteloos.

2: Vlijmscherpe en waardevolle impactanalyse

Is er een JA, dan is de eerste stap een waardevolle impactanalyse. Ik observeer jouw online gedrag en online presentatie. Mijn observaties vertaal ik in concrete aanbevelingen, adviezen en tips. Jouw Persoonlijke Gouden Troefkaart. Deze is te verzilveren in een optioneel vervolgtraject: “Magisch Ondernemen”. Of je gaat zelf aan de slag met de aanbevelingen.

Je investering bedraagt € 500,-. Daarvoor ontvang je een helder overzicht van quick wins, duidelijke tips, uit te voeren acties en adviezen om jouw business te boosten en betere resultaten te behalen.

3: All-in? “Magisch Ondernemen”: samen optimaliseren we jouw winstkansen

In dit traject ontvang jij mijn deskundige begeleiding op de 6 genoemde ondernemersdomeinen: mindset, etaleren vakmanschap, verbindingskracht, klantreis, strategische marktbewerking en communicatiekansen. We optimaliseren, organiseren en systematiseren zodat je hiermee nog jarenlang je voordeel doet.

Regel vandaag nog je kosteloze “Klik”gesprek