Ondernemers

Ondernemers

Ben je ondernemer of heb je een dure hobby?

Als ondernemer heb je veel talenten nodig in je hoge hoed. Het is keihard werken. Strategische marktbewerking en tactische klantbenadering zijn van levensbelang voor jouw ondernemerssucces. Toch struikelen veel ondernemers over authentiek profileren, naamsbekendheid, reputatie, presentatie en een continue stroom aan gekwalificeerde leads. Jij ook? Dan heb ik nog wel wat troefkaarten voor je.

Zoek je deze troefkaart?

Harten Aas | Verbinding

Acquisitie is slechts moeilijk als je denkt dat acquireren gelijk staat aan in het wilde weg prospects een aanbod in hun maag splitsen. Wat betekent het voor jouw bedrijf als je werkt met ambassadeurs? Als je niet verkoopt maar adviseert en verbindt? En je precies op het juiste moment, de juiste persoon het juiste aanbod doet?

Ruiten Aas | Jouw etalage

Of vind je het lastig om jezelf onderscheidend en strategisch online te positioneren? Kom je niet verder dan af en toe een update en wil je ontdekken hoe je met jouw online presentatie een bekende ondernemer wordt voor jouw doelgroep? Wat zou dát voor jouw bedrijf betekenen?

 

Breng de magie terug in je onderneming

Je staat al met 1-0 voor! Je hebt ontdekt, dat wat je doet je niet verder brengt als ondernemer. Nu nog bepalen welke groeistap je als eerste zet.