Acquisitie Workshop “Magische MARKTbewerking”

Je voelt je keel droog worden en daar is weer die vervelende kriebel in je buik.

Slikken wordt steeds moeilijker. Toch ga je het NU écht doen. Je hebt het al 6 x uitgesteld. Je staart naar het telefoonnummer op je scherm en … besluit dan toch nog één keer de website te lezen.

Acquisitie en verbinding zijn voor een ondernemer van levensbelang

Want hoe goed je idee, dienst of product ook is, als jij niets verkoopt dan ben je géén ondernemer maar een hobbyist. Ontdek HOE acquisitie leuk wordt én loont.

“Magische MARKTbewerking” de harten aas uit jouw hoge hoed

De Acquisitie Workshop “Magische MARKTbewerking” laat je op een praktische manier zien, horen én ervaren hoe jij met plezier verbinding legt met prospects. Nog altijd een effectieve manier om de pipeline te vullen. Dit heeft alles te maken met:

 • Authentiek zijn, wees jezelf er zijn al zoveel anderen.
 • Oprechte interesse en verbinding.
 • Een goede voorbereiding.
 • Het juiste aanbod op het juiste moment aan de juiste persoon.
 • Faalangst inruilen voor kanskracht.

Want als je niets doet, weet je zeker dat je niet in contact komt met nieuwe potentiële opdrachtgevers.

Voor wie?

 • Ondernemers die gezegend zijn met sterke vakinhoudelijke kennis.
 • Ondernemers die openstaan voor FeedForward.
 • Ondernemers die graag magisch met ambassadeurs hun markt bewerken.

Wanneer, waar en wat is mijn investering?

Wanneer: donderdag 2 maart 2023 van 9:30 tot 16:30. Inloop mogelijk vanaf 9:00. (VOL)

Waar: Van der Valk Hotel Restaurant Princeville Breda, Princenhagelaan 5, 4813 DA Breda.

Jouw investering: € 329,- exclusief 21% btw, inclusief consumpties en uitgebreide lunch (warm en koud buffet).

Inschrijven interesselijst

Wat levert het op?

 • Je weet hoe je acquisitie tot vast onderdeel van jouw werkzaamheden maakt.
 • Je hebt LIVE gezien én gehoord hoe succesvol hartverwarmend koud bellen is als je verbinding zoekt.
 • Je weet hoe je een kwalitatief goede bellijst opzet met gekwalificeerde prospects.
 • Je ervaart geen belemmeringen meer bij telefonisch contact met onbekenden. Ook zet je jouw netwerk strategisch in om het contact “voor te verwarmen”.
 • Je focust op wat nodig is om jouw bedrijfsresultaten te boosten.

Aandacht en wat creatief denken zorgen voor prachtige duurzame verbindingen en een warm netwerk dat leads doorstuurt. Dat lijkt wel magie. Zo’n investering klinkt voor mij als een no-brainer. Voor jou ook?

Ja, ik wil betere verbindingen en meld me aan voor de interesselijst

Jouw trainer: Claudia Bouwens

Ik sta bekend om mijn durf, praktische aanpak en strategisch en analytisch denkvermogen. Daarbij vind ik het leuk om gebaande paden te verlaten, want hokjes en etiketten daar heb ik niet zoveel mee. Mijn kracht ligt in het aangaan van (h)echte verbindingen. Met jezelf, met je samenwerkpartners én met je prospects en klanten.

Zelf heb ik al vele concepten succesvol gelanceerd. En het onderliggende proces evalueer ik steeds, ik gooi weg wat niet werkt en optimaliseer wat werkt. Die kennis deel ik graag met jou. Op mijn manier. Dus zeer praktijkgericht met duidelijke voorbeelden en demonstraties.

Of zoals andere deelnemers zeggen:

 • “De verandering van mindset die Claudia in staat is om binnen no time te bewerkstelligen is letterlijk mindblowing! Ze is in staat om heel snel de zere angel bij iemand weg te halen en je op een positief confronterende manier weer precies op het juiste pad te zetten!”
 • “Wat een energie | Gewoon doen | Aanstekelijk In mijn zoektocht naar een training voor telefonische acquisitie vond ik Claudia’s Workshop. Het heeft mij niet alleen acquisitievaardigheden opgeleverd als ook nieuwe inzichten in mijn ondernemersproces. Goede training en erg waardevol om Claudia in mijn netwerk te hebben!”
 • “Wat een gave experience was dit! Onder de indruk Claudia, van je kennis, je kunde en openheid. Je was supergoed voorbereid en gaf individuele feedback op maat. Een heerlijke wervelwind en recht door zee. Inspirerend hoe je vanuit authenticiteit met humor hartverwarmend koud belt. Het is voelbaar dat je waarde toe wilt voegen waar je kunt voor je klanten. Een warme aanrader! Je gaat volledig geïnspireerd naar huis.”

Uit mijn hoge hoed demonstreer ik gesprekstechnieken die bewezen werken. Zelf bel ik echt niet lukraak telefoonnummers met een snoeihard verkoopverhaal en voorbedacht script. Misschien demonstreer ik mijn aanpak wel met die prospect die zo lang op jouw lijst staat. Tijdens de Workshop kijken we onder andere welke technieken voor jou werken. Wat sluit het beste aan op jouw persoonlijkheid en op jouw talenten. Zonder deze vertaalslag blijft het een kunstje en daar prikt iedereen zo doorheen. Dus: observeer, analyseer en rebelleer. Maak het eigen en wordt een magiër in marktbewerking.

Gun jezelf deze vaardigheden. Want natuurlijk kun je achterover leunen in de hoop dat ooit iemand de weg naar jouw business vindt. Maar waarom zou je jouw passie over jouw producten en diensten niet delen? Je nieuwe klanten zullen je dankbaar zijn!

Ja, ik wil meer klanten en betere leads en schrijf me in voor de interesselijst

Vragen? Deze krijg ik regelmatig

Ik heb een ticket gekocht, maar kan toch niet. Krijg ik mijn geld terug?
Dat is om organisatorische redenen helaas niet mogelijk. Je mag je ticket overdragen aan een andere ondernemer of in overleg met mij op een ander moment de Workshop volgen.

Een investering van € 329,- is best laag. Zit er een addertje onder het gras?
Natuurlijk niet. Ik ben bang van slangen. Ik hou de investering expres laag, omdat het mijn missie is de mindset van zoveel mogelijk ondernemers zoals jij te (k)raken. Vaak ben jezelf het grootste obstakel op de weg naar succes. En dat is niet nodig. Dát laat ik je zien, horen en beleven.

Ik heb behoefte aan een uitgebreidere training. Kan dat ook?
Dat kan zeker. Zo is er een combiticket waarbij je voor een aantrekkelijke prijs ook toegang krijgt tot de Marketing Workshop “Meesterlijk MERKwaardig”. Deze workshop gaat dieper in op het moeiteloos vergroten van jouw zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Ga je écht voor magisch ondernemen? Investeer dan in Individuele Business Coaching. We zoomen in op jouw persoonlijke vragen en moeilijkheden. Neem gerust contact met me op als je hier meer over wilt weten.

Aanmelden interesselijst Acquisitie Workshop “Magische MARKTbewerking”