Marketing Workshop “Meesterlijk MERKwaardig”

Wat doe jij voor je een aankoop doet?

Precies: je vraagt advies aan de mensen in je netwerk wie zij aanbevelen. Vervolgens check je de website én de profilering van het aanbevolen bedrijf op social media. En als ook die online presentatie je aanspreekt, dan neem je contact op.

Naamsbekendheid én zichtbaarheid; cruciaal voor jouw business

Jouw potentiële klanten doen precies hetzelfde. Tja, hiermee vertel ik je niets nieuws. Je wil juist weten HOE je jouw naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroot.

“Meesterlijk MERKwaardig” de ruiten aas uit jouw hoge hoed

De Marketing Workshop “Meesterlijk MERKwaardig” laat je op een praktische manier zien, horen én ervaren hoe jij jouw naamsbekendheid en zichtbaarheid moeiteloos vergroot. Dit heeft alles te maken met:

 • Een duidelijke niche en expertise.
 • Professionaliteit & consistentie.
 • Verbinding.
 • Strategie.
 • Authentieke profilering.

Voor een klant voor jou kiest, moet de klant je eerst weten te vinden. Zorg daarom voor een verleidelijke etalage.

Voor wie?

 • Ondernemers die gezegend zijn met sterke vakinhoudelijke kennis.
 • Ondernemers die openstaan voor FeedForward.
 • Ondernemers die willen dat de juiste prospects ze makkelijk vinden.

Wanneer, waar en wat is mijn investering?

Wanneer: donderdag 9 februari 2023 van 9:30 tot 16:30. Inloop mogelijk vanaf 9:00. (VOL)

Waar: Van der Valk Hotel Restaurant Princeville Breda, Princenhagelaan 5, 4813 DA Breda.

Jouw investering: € 329,- exclusief 21% btw, inclusief consumpties en uitgebreide lunch (warm en koud buffet).

Wat levert het op?

 • Je gaat naar huis met een strategisch jaarplan Social Media dat jouw online zichtbaarheid aanzienlijk vergroot. Hierdoor ontvang je niet alleen méér echter ook beter gekwalificeerde leads. Meer JA’s dus!
 • Content ontwerpen en plaatsen is voor jou een koud kunstje, zodat jouw minimale inspanningen tot een maximaal resultaat leiden.
 • Bovendien recycle jij jouw content op een slimme manier wat je tijd en dus geld scheelt. Die tijd heb je trouwens hard nodig om die extra JA’s te bedienen.
 • Een volledig ingevulde LinkedIn Bedrijfspagina en een strategie om je volgers te (blijven) boeien.
 • Nieuwe netwerkcontacten die precies weten welke leads ze naar jou kunnen doorverwijzen. Oeps, nog meer JA’s.

Samengevat vergroot jij jouw kans op nieuwe leads aanzienlijk door je meesterlijk merkwaardig te presenteren. Zo’n investering klinkt voor mij als een no-brainer. Voor jou ook?

Ja, ik wil meer JA’s verkopen

Jouw trainer: Claudia Bouwens

Ik sta bekend om mijn durf, praktische aanpak en strategisch en analytisch denkvermogen. Daarbij vind ik het leuk om gebaande paden te verlaten, want hokjes en etiketten daar heb ik niet zoveel mee. Mijn kracht ligt in het aangaan van (h)echte verbindingen. Met jezelf, met je samenwerkpartners én met je prospects en klanten.

Zelf heb ik al vele concepten succesvol gelanceerd. En het onderliggende proces evalueer ik steeds, ik gooi weg wat niet werkt en optimaliseer wat werkt. Die kennis deel ik graag met jou. Op mijn manier. Dus praktijkgericht met duidelijke voorbeelden en demonstraties.

Of zoals andere deelnemers zeggen:

 • “Heerlijk eerlijk én direct. Daarnaast ook nog eens inspirerend. Ik heb genoten en gelachen. Dit had ik nooit verwacht.” 
 • “Het plezier en het spel dat jij legt in het contact, dat zou ik ook meer mógen doen.”
 • “Jij hebt mijn dappere IK weer wakker gemaakt. Dankjewel daarvoor.”

Jij krijgt een ongecensureerd kijkje in mijn hoge hoed. Zo vertel ik je hoe ik zo’n enorm warm en betrokken netwerk wist op te bouwen. Ik laat je stap voor stap mijn aanpak zien. Tijdens de Marketing Workshop kijken we onder andere welke technieken voor jou werken. Wat sluit het beste aan op jouw persoonlijkheid en op jouw talenten. Zonder deze vertaalslag blijft het een kunstje en daar prikt iedereen zo doorheen. Dus: observeer, analyseer en rebelleer. Maak het eigen en wordt meesterlijk merkwaardig.

Maak van jouw business een begrip en mensen vinden jou. Gun jezelf deze kennis en vaardigheden. Want één ding is zeker; als mensen NIET weten wie je BENT en wat je DOET, kiezen ze NOOIT voor jou. Werk dus aan je naamsbekendheid en zorg dat je zichtbaar bent.

Ja, ik maak werk van mijn zichtbaarheid en naamsbekendheid

Vragen? Deze krijg ik regelmatig

Ik heb een ticket gekocht, maar kan toch niet. Krijg ik mijn geld terug?
Dat is om organisatorische redenen helaas niet mogelijk. Je mag je ticket overdragen aan een andere ondernemer of in overleg met mij op een ander moment de Workshop volgen.

Een investering van € 329,- is best laag. Zit er een addertje onder het gras?
Natuurlijk niet. Ik ben bang van slangen. Ik hou de investering expres laag, omdat het mijn missie is de mindset van zoveel mogelijk ondernemers zoals jij te (k)raken. Vaak ben jezelf het grootste obstakel op de weg naar succes. En dat is niet nodig. Dát laat ik je zien, horen en beleven.

Ik heb behoefte aan een uitgebreidere training. Kan dat ook?
Dat kan zeker. Zo is er een combiticket waarbij je voor een aantrekkelijke prijs ook toegang krijgt tot de Acquisitie Workshop “Magische MARKTbewerking“. Deze Workshop gaat dieper in op acquisitie- en verbindingsvaardigheden.

Ga je écht voor magisch ondernemen? Investeer dan in Individuele Business Coaching. We zoomen in op jouw persoonlijke vragen en moeilijkheden. Neem gerust contact met me op als je hier meer over wilt weten.

Ticket Marketing Workshop “Meesterlijk MERKwaardig” of combiticket aanschaffen