Over mij

Claudia Bouwens

Het is onvoorstelbaar hoeveel kansen er blijven liggen. Daar verwonder ik me keer op keer over. Zeker, mijn levenspad heeft eraan bijgedragen dat ik ALTIJD kijk naar kansen. Dat ik denk in oplossingen en NOOIT in problemen. Heilige huisjes en hokjes werp ik graag omver als ze het gewenste resultaat in de weg staan. Je doel, die stip op de horizon; daar ligt je focus.

Dit is het grootste obstakel naar succes

Het is mijn missie om de mindset van mensen te (k)raken. Want laten we eerlijk zijn, zo vaak ben je zelf de grootste sta in de weg van succes. Belemmerende overtuigingen als “wie zit op mij te wachten” of de angst voor een nee, weerhouden ondernemers hun producten en diensten optimaal te verkopen.

En ook bij organisaties laten medewerkers vanuit overtuigingen kansen liggen. Er ontstaat ruis, ontevredenheid, wandelgangen en we stoppen met het aangaan van échte verbindingen. Met onze collega’s, onze leiders én onze klanten.

Verbindingskracht

Misschien is dat wel mijn grootste talent. Verbindingen tot stand brengen. Dát en daarbij mijn analytisch, conceptueel en strategisch denkvermogen, mijn energie en mijn observatievermogen. Hoe fantastisch is het dat ik dagelijks organisaties en ondernemers mag ondersteunen en begeleiden in hun groei?

Groei op het gebied van professionalisering vakmanschap, (team)ontwikkeling, klantgedrevenheid, strategische marktbewerking en communicatie. Zodat méér mensen doen wat bij hen past, daardoor betere verbindingen aangaan en er meer tevredenlanders komen.

Of zoals we dat zakelijk graag uitdrukken: meer werkplezier, meer omzet en een hogere klanttevredenheid.

5 kernwoorden: energiek, verbindend, origineel, lef & vernieuwend

“Claudia komt binnen als een wervelwind” schreef een opdrachtgever. En ja, dat is precies waar je mij voor inhuurt. Ik creëer beweging. Op mijn manier. Open, direct en altijd met respect. Met de focus op verbindend omdat je daarmee meer bereikt dan te kijken naar verschillen.

Ik laat zien, horen en ervaren wát ik doe en welk effect dat heeft. Daarna maak jij het jezelf eigen. Op een manier die past bij jouw persoonlijkheid. Ik zeg altijd: “ik geef je geen vis. In mijn trainingen en trajecten ontvang je de hengel en leer ik je vissen”.

Ik wil beweging

Claudia Bouwens, wat je ziet is wat je krijgt

Zakelijk en privé zit er weinig verschil in, hooguit wat nuances. Die authenticiteit waarderen mijn opdrachtgevers. Ik werk hard vanuit mijn hart. De opdrachten die ik mag volbrengen zijn intens en vol emoties. Mensen delen hun diepste gevoelens -in alle veiligheid- met me en die verhalen raken mij. Het zijn niet altijd de makkelijke gesprekken, wel de nóódzakelijke. Uiteindelijk brengt het de mensen een stap verder.

Veranderkracht

Dagelijks ervaar ik bij de mensen waarmee ik mag werken hoe een kleine verandering in je manier van denken, grootse (positieve) gevolgen heeft. Zie die lastige klant eens als je beste vriend of ga op zoek naar de verbinding met die ene collega waar je rode vlekken van krijgt.

Geloof me, het is onvoorstelbaar hoe groot het effect is als je anders denkt én doet.

Eens? Laten we dan kiezen voor verbinding en samen aan de slag gaan.

Stuur mij een bericht