Acquisitie Training Hartverwarmend Koud Bellen

Acquisitie Training “Hartverwarmend Koud Bellen”

Inschrijven op interesselijst

Voor je ligt een papiertje met 10 cijfers. Het telefoonnummer van een veelbelovende prospect. Je voelt je keel droog worden en daar is weer die vervelende kriebel in je buik. Slikken wordt steeds moeilijker. Toch ga je het nu écht doen, want je hebt het al 6 x uitgesteld. Je staart naar het telefoonnummer en besluit dan… nog één keer de website te lezen. Gelukkig bedenk je ondertussen iets anders dat je absoluut voorrang geeft. Die prospect bellen, dat doe je morgen wel.

Een typisch geval van uitstelgedrag en weerstand tegen koud bellen. En daar sta je niet alleen in. Er is veel weerstand tegen koud bellen. Want laten we eerlijk zijn, je wordt zelf ook wel eens gebeld. Vaak onder het eten. Door drammerige verkopers met een aanbod waar je niet op zit te wachten. Precies zoals het NIET moet.

Acquisitie is van levensbelang

Nieuwe klanten werven is van levensbelang voor de continuïteit van jouw bedrijf. Naast al je marketing-, social media- en netwerkinspanningen blijft actieve acquisitie een effectieve manier om de pipeline te vullen. Maar het plegen van ‘cold calls’ ervaar jij als een moeilijk en demotiverend proces. Je bent bang voor afwijzing, dat niemand op jouw telefoontje zit te wachten of je wilt je kansen niet verprutsen. In deze training zie en hoor je dat dit ook anders en zelfs hartverwarmend kan!

Koude acquisitie, wie wordt daar warm van?

Jij! En ook je (toekomstige) klanten. Want tijdens de training leer je dat koud bellen héél anders is dan je nu denkt. Het geheim van moeiteloos acquisitie plegen met je telefoon heeft alles te maken met:

 • Authentiek zijn; wees jezelf er zijn al zoveel anderen;
 • Het juiste aanbod op het juiste moment;
 • Faalangst inruilen voor het denken in kansen.

Want één ding is zeker. Als je niets doet, weet je zeker dat je niet in contact komt met nieuwe potentiële opdrachtgevers. Terwijl de meeste cold calls altijd iets opleveren! Minstens een leuk gesprek, altijd waardevolle informatie en vaak een succesvol vervolg.

Acquisitie Training Hartverwarmend Koud Bellen

Voor wie?

Deze training is voor de Zelfstandig Professional die:

 • Denkt dat koud bellen een achterhaald concept is;
 • In een positieve setting zijn/haar bescheidenheid een dagdeel overboord durft te gooien;
 • Liever vandaag dan morgen met plezier koud belt en warme resultaten haalt.

De ervaring leert trouwens dat accountmanagers, medewerkers klantenservice en debiteurenbeheer ook veel voordeel ondervinden in hun werk als ze de vaardigheid van hartverwarmend koud bellen beheersen.

Koud bellen 3.0? Jouw succes binnen handbereik

Dit succes heeft te maken met weten wat je waard bent, interesse en aandacht. En je leert verschillende gesprekstechnieken die bewezen werken. Tijdens de training onderzoeken we ook welke techniek voor jou werkt. Wat sluit het beste aan op jouw persoonlijkheid en op jouw talenten? Want zonder deze vertaalslag blijft het een doorzichtig trucje en daar prikt iedereen zo doorheen. Door te leren, te observeren en het jezelf eigen te maken verander je jouw telefoon in “no time” in een opdrachtengenerator!

Datum, locatie en investering

Data: dinsdag 14 juni 2022 van 09:30 tot ± 13:00 & donderdag 16 juni 2022 van 13:30 tot ± 17:00
Locatie: Van der Valk Hotel Restaurant Princeville, Princenhagelaan 5 in Breda

UITVERKOCHT

Niet getreurd: schrijf je in op de interesselijst en ontvang bericht als er een nieuwe datum gepland staat. 

Investering: € 199,- exclusief 21% btw. Dit is inclusief consumpties (koffie, thee, frisdrank) en voorbereiding. Bovendien ontvang je als bonus het boek “Ondernemers zijn net mensen”. Hierin lees je de verhalen van vijftig kleurrijke en inspirerende ondernemers (waarde € 35,95). Dat zijn héél veel aanknopingspunten voor een leuk gesprek.

Inschrijven op interesselijst

Wat levert het op?

Tijdens de training zie, hoor en ervaar je persoonlijk hoe succesvol “Hartverwarmend Koud Bellen” is. Je rekent af met alle vooroordelen die je had. Bovendien:

 • Weet je telefonische acquisitie tot een strategisch onderdeel van jouw werkzaamheden te maken;
 • Beheers je de vaardigheid om een kwalitatief goede bellijst op te zetten;
 • Weet je gesprekstechnieken toe te passen die bij jouw talenten aansluiten;
 • Bel je met plezier en zonder script tijdens “de gouden uren”;
 • Zorgen jouw telefoontjes voor een boost in jouw bedrijfsresultaten.

Precies wat mijn bedrijf nodig heeft! Ik heb interesse

Jouw EnterTrainer: Claudia Bouwens

Zelf bel ik echt niet lukraak telefoonnummers met een snoeihard verkoopverhaal en een voorbedacht script. Want daarvan lopen ook bij mij de rillingen over de rug. Hoe ik het wel aanpak? Dat laat ik je persoonlijk zien, horen en ervaren. En dat doe ik behoorlijk “entertaining” volgens mijn klanten.

Misschien bel ik wel de prospect die jij al zo lang op je lijst heb staan en ga je naar huis met een mooie salesdate. Voor mij is koud bellen een ontdekkingsreis en een verbindingskans. De afgelopen 10 jaar heb ik honderden beltrainingen door het hele land verzorgd voor medewerkers van imposante organisaties en bijzondere zelfstandige ondernemers. Kom dit zelf ervaren op 14 of 16 juni!

Eerdere deelnemers zeggen over deze training:

 • “Heerlijk eerlijk én direct. Daarnaast ook nog eens inspirerend. Ik heb genoten en gelachen. Dit had ik nooit verwacht van deze BEL-training.”
 • “Het plezier en het spel dat jij legt in het BEL-contact, dat zou ik ook meer mógen doen. Een warme aanrader! Je gaat volledig geïnspireerd naar huis.”
 • “Jij hebt mijn dappere IK weer wakker gemaakt. Dankjewel daarvoor.”
 • “Wat een gave experience was dit! Onder de indruk van je kennis, je kunde en openheid. Je was supergoed voorbereid en gaf individuele feedback op maat.”
 • “Een heerlijke wervelwind en recht door zee. Inspirerend hoe je vanuit authenticiteit met humor hartverwarmend koud belt. Het is voelbaar dat je waarde toe wilt voegen waar je kunt voor je klanten.”

Verzilver jouw winstkansen

Gun jezelf en jouw bedrijf deze vaardigheid die zorgt voor hechte relaties en een continue stroom van leads. Maak letterlijk werk van koud bellen. Want één ding is zeker; als mensen NIET weten wie je BENT en wat je DOET, kiezen ze NOOIT voor JOU. Je hebt niets te verliezen en een wereld vol prospects te WINNEN.

Ja, dit wil ik meemaken. Hou me op de hoogte van nieuwe trainingsmogelijkheden