Spreker/dagvoorzitter

Weleens bijgewoond?

  • Zo’n congres, klantendag of teamdag waarbij je aandacht al snel is verdwenen en je dagdromend vertrekt naar een subtropisch palmeiland.
  • Zo’n inspiratiesessie waarvan je denkt: uh… e-mail gewoon die PowerPoint samenvatting; lezen kan ik zelf best goed.
  • Zo’n lezing van een energieke spreker echter over een onderwerp dat je helemaal niet aanspreekt.

Dagvoorzitter

Samen ontwikkelen we een programma op maat voor jouw doelgroep. We bepalen het doel van de bijeenkomst en het budget. Het maakt niet uit of het een brainstormsessie of heidag betreft. Samen met mijn netwerk zorg ik voor een inspirerende dag met verrassende en afwisselende werkvormen.

Samenwerken, verbinding en plezier staan centraal. Geef mij jou vertrouwen en ik bezorg je een dag waar je gasten nog lang met plezier over napraten.

Ja, zo’n dag wil ik!

Spreker

Ik ben ook te boeken als motiverend spreker. Een spreekbeurt duurt gemiddeld een uur. Ik spreek voor (netwerk)organisaties, branche bijeenkomsten en ondernemers over strategische marktbewerking en tactische klantbenadering.

Mijn lezingen zijn altijd interactief met het publiek en op maat voor jouw organisatie gemaakt. Ze zijn overigens perfect te combineren met een Belevenis, Training of Masterclass. Of als kick-off van een nieuw project.

Ja, ik zoek een motiverend spreker